NAK DAPAT DUIT ?? JOM JOIN NIH..

[Image: contestbanner2.png]

kena BULI




:D, hmm, AKU KENA BULI WEYY, arghh tidak betol ke? -,-'
yeah <3 mmg pon! kne buli dengan ADEK aku, yang bernama "INTAN SURAYA"
nak dgr story tak?? nak!!!!!!!!!!!!!!!!!!


okey2. tdi aku panggil name adek aku suraya,, mcm ni  "suraya mehh sini"
pastu dye ckp "name intan bukan SURAYA la ,name kita INTAN" WADUH!, SME JE AR , bila gabungkan jadi INTAN+SURAYA..!
BTOI LA EN?hahaha. :P


tadi la kne terajang ngan adek aku kat UTP.. semut kerengge pon gigit sane2 gigit sini, agak2 ar semut pon dah GATAI sgt ke?? hhahahah :P


tadi tak pi sklh sbb kecemasan ,puan mazlina takut pergi berseorangan ambik kakk aku, tuiuu yang aku follow mak aku tuuu, haha okey bye <3

3 comments:

cik Q said...

adik buli kakak . hehehehehe

lyana ying.. said...

haha, tu la pasl , sedih sehh :'\ haha

sarah cika's said...

nice blog