NAK DAPAT DUIT ?? JOM JOIN NIH..

[Image: contestbanner2.png]

Saye suke online shopping!




hye, korunk nk tgk x giveaway kak, nie, tekan SINI!
wWAHH!. TERUJA GILE NIE, !
BEST GILER MASUK giveaway nie, dah la banyak shawl, WAH< tak lley jadi nie,


tengok yana dah jadi macam ape je, WAH!WAH!,
tak thu la mmg teruja ar, banyak nyew hadiah en? hye kak saya mmg suke shopping online nie
sebab senang, isi borang then masukkan duit, itu je, sng kan?


so pada semua yang nk shopping online nie, jom la join beli shawl kat kakk comel nie en?
HAHAH XD  , daripada korunk jalan, sekeliling mall tu , buad pent KAKI jer, kn
BAEK korunk just "type" DAN masuk duit sng giler
so akk COMEL, pon sng la, korunk nak kaya jgk, jom join business jual TUDUNG okey? bye,, :D


nak tengok hadiah? nah!



Shawls & Inners by butikpinkku

Kaen Pasang by Butik MyRania

Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop

Lens dan Handbag by Bifa's Collection

Lovely Clutch by Islamio Paradise
MAC Cosmetics by Styleholic Chick




Pin Comel by Kitty Shawl

Accessories by Midfashion Shop

Accessories by NURWIYAH COLLECTION


1 comment:

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html