NAK DAPAT DUIT ?? JOM JOIN NIH..

[Image: contestbanner2.png]

Border Di sidebar



hye,!. nak thu x rahsia Border di sidebar, mehh sini,ala2 bucuk2, nak thuuu ye,, ikut la yana!. hee~ :D

Design>> Edit Html. >>search code nih!:

.sidebar h2 {
2.dah jumpa?. then copy code bawah nihh pastekn dibawah .sidebar h2 {  tdiii ,XD


border-bottom: 4px solid #52D017;
border-top: 3px solid #52D017;
3.Design>> Edit Html. >>search code nih!:

h2 {
4.copy Code bawah nie, yer

margin:1.5em 0 .75em;
text-align: center;
font-size:95%;
line-height: 1.4em;
text-transform:uppercase;
letter-spacing:.2em;
color;#000000;
-moz-border-radius: 40px 10px;
border-radius: 40px 10px;
background:url('IMAGE url')
}
* PASTE KAT BAWAH h2 { ya! but before tu korg gantikan code yang dibawah h2 { tu
   dengan code dibawah nie.. ! TAPI  bukan buang semua code dibawah h2 { tu smpai habis! tpiii smpai                                              
    tanda tutp dia je okey ^_^

5. Warna #000000 tu boleh tukar colour code kat SINI
yang IMAGE url tuhh, ambik image url yang korg SUKA :D

6.okey siappp :d,, bye2 :D

1 comment:

Teddy 'rara said...

Aq tak paham langsung . Sumpah ~