NAK DAPAT DUIT ?? JOM JOIN NIH..

[Image: contestbanner2.png]

Contest Review Lynk.my 2015




YAY!! SERONOKNYAA!!

haaa seronok sebab apa pulak nie..
takdalah yana tengah syok-syok blogwalking terjumpa pulak satu entry menarik dari blog someone nie.. pasal  Contest Review Lynk.my 2015
sat nahh.. nak tunjuk something

*gedebukkkkkk


nampak tuhh ,, tular contest nya.. 
pertanding review pasal Lynk.my  mesti korang sedang terpinga-pinga dan blurrr sekarang nie kann

haa tutup dulu mulut tu .. mehh saya nak cerita apa itu Lynk.my nie...kesian bebeno lah kome.. rugi! rugi! tak join... taWWWWWW! bukan anak orang perak lah siapa yang tak join tuhh

mesti hampa tak paham? meh nak terang okey Lynk.my nie sebenar benar benarnya,, dia tolong kita buat pengiklanan secara online dengan menggunakan singkatan url dan sambil tu kita boleh dapat pendapatan yang LUMAYANN .. boleh jadi kaya oooo kalau guna dengan cara yang betul lahhh.. 
first sekali korang kena tahu apa itu Lynk.my
okey Lynk.my nie tebahagi kepada dua.. IAITUUUUU
PUBLISHER
untuk publisher nie mudah je.. sebab takda bayaran dikenakan malah awak yang dapat duit .. tahu?? $_$
haa tengok gambar atas nie??  nie cara nak jadi publisher..
sonang GILA!!
first kome kome pegi lah bukak link nie haaaaaaaa   | Lynk.my |
dah tekan kaaa??? haa pastu apalagi pegilah lah dan sila-sila lahh
rajin tekan join now!!!!!!!!
 dan keluar Something.. then isi la apa yang patut..... pastikan email kome tu ingat password nyaaa YEEEE!! 
saja ingatkan kat diri snediri hahaha

lepas dah tekan button i want to join pegilah verify email korang thenn baru boleyh loginnnnnnn 
pastu godek godek lah korang punya Lynk.my tuuu
haa itu publisher kalau ...advertisement pulakkkk.. ermm
Advertisement
yang nie korang kena keluar kan uwang kosnyaaa .. alah bukan mahal punn RM 10.jaa
okey yang nie untuk siapa-siapa yang nak wat pengiklanan yang korang nak iklan kan.. 
korang kena buat pembayaran dulu.. pastu nanti kempen akan dibuar oleh advertisement di lynk 
pastu nantu lynk bantu advertisement tuuu buat kempen besar besarrannnnn!! haa macam kenduri kahwin siti nur haliza tuhhh ... HUHU
review gambar nie kalau kurang paham 
hhaa itulah dia lynk yand dikata-katakan tuuuu... APALAGII JOM LAH JOINN!! ISHHH MAMPU TENGOK JA KAA HAMPA NIEE?? R U G I


https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=q0R-QndIwaI 
TEKAN LINK VIDEO MENGENAI LYNK NIEE.. AJUMMM AUMM 
OKEY!! BACK TO THE TOPIC

OKEY PASAL CONTEST REVIEW LYNK.MY TUU 
korang kena wat review sikit pasal apa itu lynk.my 
macam yana buat tadii 
yang yana cerita satu persatu kat korang yang sampai korang dah join lynk.my tuuu HEHE
and contest nie pertaruhkan 3 kategori iaitu TOP SEO, TOP CREATIVE, TOP lynkUNDI 
ateee MOH LAH KITA JOIN.. MYR4000 KOMEEE  takmoo keee??
UNTUK MAKLUMAT LANJUT PEGI KE TUAN PUNYA BLOG |KLIK SINI|

nak usha hadiah sikit jom tengok.

[Image: GIVEAWAY.jpg]


  • TOP LYNKUNDI
TEMPAT PERTAMA-RM500
TEMPAT KEDUA - RM300
TEMPAT KETIGA- RM100
  • TOP SEO

TEMPAT PERTAMA-RM500
TEMPAT KEDUA - RM300
TEMPAT KETIGA- RM100

  • TOP CREATIVE
TEMPAT PERTAMA-RM1000
TEMPAT KEDUA - RM500
TEMPAT KETIGA- RM200

NAK TENGOK CONTOH LINK YANA
------->> http://lynk.my/EZ9
|TRY TENGOK MENARIK BUKAN?|

18 comments:

MKhairul Aminuddin said...

banyak dah tengok orang join contest ni..macam seronok jer..nanti MK nak join jugak laaaa...hehehehe..mane tahu kot dapat :P

lyana ying.. said...

@MkhairulAminuddin haah jom lah joinn .. hehe

MYiDEAKiNi [dot] com said...

MYiDEAKiNi jalan-jalan & follow yang ke #500 dari kontes yang sama
Anyway Good Luck yer...

Contest Review Lynk.my 2015

suffer8zine said...

good luck, saya pun join juga ;D

lyana ying.. said...

okey all bagus-bagus join.. hehe baru best ramai2 bbaru gempak.. ajumm lah kita hee.. gudluck jugak to all of you :))

Tasha Aqisha said...

good luck.. tasha aqisha dari contest review lynk.my 2015 jugak...

Hasrul Hassan said...

Goodluck dengan kontest review lynk.my 2015 ni ye ..

Contest Review Lynk.my 2015

calrase patrick said...

Semoga berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015 :)

kamil salleh said...

Wah....dah ramai yang sertai Contest Review Lynk.my. Moga berjaya... buat Iyanaying.

MILx HASHIM said...

jalan2... CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

weschairs said...

Semoga berjaya nnt dan selamat bercontest he he

kamil salleh said...

Salam Lyana.... sama-sama join contest ini. Semoga sama-sama berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

Bin Muhammad said...

Hangat sungguh sambutan contest review lynk.my 2015 ini. Good luck!

Astrallusion Arc said...

Artikel yang menarik.. Gud luck :)
Contest Review Lynk.my by Astrallusion Arc

Pendekar Berkuda said...

datang nih pun sebab contest.. tetiba rajin pulak nak komen blog peserta yang lain... nice review..

p/s : Semoga Berjaya ya...

suffer8zine said...

Semoga suksess dalam Contest Review Lynk.My 2015

Sunny Yunus said...

Semoga Berjaya dalam contest ni ya. Saya pun nak cuba nasib dan baru siapkan entri ni http://saniyunus.com/contest-review-lynk-my-2015/

Aya Norbayah said...

Good luck Sis LyanaYing.. Aya pun join juga..

Jemput ke sini: CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015